Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kalandrakas C.F. (991634) - C.D Puertollano (798405) » 147373672: T22/J4/VII

Liga 147373672 Información oficial sobre el partido 147373672 en Hattrick

01.12.2007 15:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 4 / VII.270 (38306)

Kalandrakas C.F. Alineación oficial del equipo 'Kalandrakas C.F.' en el partido 3 - 2 cuchara c.f. Alineación oficial del equipo 'cuchara c.f.' en el partido
0 - 1 Tomás Moro (7')
Pedro Belisario (28') 1 - 1
José María Mogrovejo (64') 2 - 1
2 - 2 Catello Tinaglia (75')
José María Mogrovejo (77') 3 - 2
Kalandrakas C.F. Alineación oficial del equipo 'Kalandrakas C.F.' en el partido 3 - 2 cuchara c.f. Alineación oficial del equipo 'cuchara c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kalandrakas C.F. Alineación oficial del equipo 'Kalandrakas C.F.' en el partido 1 - 1 cuchara c.f. Alineación oficial del equipo 'cuchara c.f.' en el partido
Tiene suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,3 % 12,5 % 24,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kalandrakas C.F.

Goles Goles

  • 116 Minuto 28 (Gol evento especial rápido + pase): José María Mogrovejo va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Pedro Belisario, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 124 Minuto 64 (Gol de penalti): Kalandraka va posar-se per davant 2 - 1 al minut 64, quan José María Mogrovejo va llançar una pena màxima perfectament.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): José María Mogrovejo va donar a Kalandraka un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Kalandraka va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Marc Pascal Manal ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Kalandraka va anar a parar a la dreta de l'atac on en Antonio Ubillos, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): En Marvin Rehagel ocupà el lloc d'en François Olivier al 27 minuts, dos minuts després que el jugador de Kalandraka quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Antonio Ubillos no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

cuchara c.f.

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): Amb 7 minuts jugats, Tomás Moro de cuchara va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 en Catello Tinaglia va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Tomás Moro ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 274 Minuto 76 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Catello Tinaglia que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): En Bert Palludan de cuchara va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Bradbury Brinkman va prendre el seu rol al minut 19.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, OK potente): Marc Dionne no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.