Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Herno's Eleven (799893) - Estrela viguesa (775873) » 147373302: T22/J10/VII

Liga 147373302 Información oficial sobre el partido 147373302 en Hattrick

12.01.2008 15:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 10 / VII.267 (38303)

atletico desidia Alineación oficial del equipo 'atletico desidia' en el partido 0 - 0 Cantabria Infinita C.F. Alineación oficial del equipo 'Cantabria Infinita C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
atletico desidia Alineación oficial del equipo 'atletico desidia' en el partido 3 - 0 Cantabria Infinita C.F. Alineación oficial del equipo 'Cantabria Infinita C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico desidia

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Luis Abeliuk va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de atletico.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): atletico va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però Antonio Farrés va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): atletico per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 32, quan Heriberto Gama Santos va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 es va veure una gran oportunitat per a atletico per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Antonio Farrés, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Heriberto Gama Santos! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mamadou Diawara! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sergio Perelló va estar a punt d'avançar els locals al minut 85 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edelberto Ríos de atletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Antonio Farrés de atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Osuna de atletico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Cantabria Infinita C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, Waldemar Kohlmayer quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): Benedetto Lai hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Constantin Payr havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Erich Knutti de Cantabria va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.