Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Weiki (488822) - International C.F. (122799) » 147373176: T22/J6/VII

Liga 147373176 Información oficial sobre el partido 147373176 en Hattrick

15.12.2007 15:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 6 / VII.266 (38302)

U.D. Maracena Alineación oficial del equipo 'U.D. Maracena' en el partido 3 - 2 International C.F. Alineación oficial del equipo 'International C.F.' en el partido
0 - 1 Carlo Colletti (1')
0 - 2 Lalo Silva (3')
Leonardo Ramires (32') 1 - 2
Tobi Blisse (76') 2 - 2
Christopher Cocks (85') 3 - 2
U.D. Maracena Alineación oficial del equipo 'U.D. Maracena' en el partido 3 - 2 International C.F. Alineación oficial del equipo 'International C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.D. Maracena Alineación oficial del equipo 'U.D. Maracena' en el partido 4 - 0 International C.F. Alineación oficial del equipo 'International C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Maracena

Goles Goles

  • 101 Minuto 32 (Gol por el centro): Leonardo Ramires de Maracena va demostrar les seves habilitats al minut 32 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, Tobi Blisse va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 els aficionats van embogir quan en Christopher Cocks va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Maracena.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Maracena va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 23 que Jacques Lemaître no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Maracena va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Einer Bech, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Christopher Cocks! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 224 Minuto 84 (Ocasión de penalti): Maracena es va veure beneficiat per la polèmica al minut 84, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Christopher MacVean va relliscar al moment de fer el xut i el porter Jacques Lemaître no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 59 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Máximo Elezgueta, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 306 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Christopher MacVean tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

International C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 1 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Carlo Colletti quedar desmarcat i marcar per a International al minut 1. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Lalo Silva, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Leon Paszyn. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pit-Jürgen Ewigleben de International la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.