Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vios (801413) - fernandukanu (122493) » 147362076: T22/J4/VII

Liga 147362076 Información oficial sobre el partido 147362076 en Hattrick

01.12.2007 15:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 4 / VII.236 (38272)

SambaTeam Alineación oficial del equipo 'SambaTeam' en el partido 1 - 1 fernandukanu Alineación oficial del equipo 'fernandukanu' en el partido
Oded David (6') 1 - 0
1 - 1 Ignacio Gronows (38')
SambaTeam Alineación oficial del equipo 'SambaTeam' en el partido 1 - 1 fernandukanu Alineación oficial del equipo 'fernandukanu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SambaTeam Alineación oficial del equipo 'SambaTeam' en el partido 0 - 1 fernandukanu Alineación oficial del equipo 'fernandukanu' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SambaTeam

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a SambaTeam va ser Oded David.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de SambaTeam, l'equip va recuperar la pilota al minut 23 i va contraatacar. En Pavel Vasiliu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de SambaTeam van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Francesco Fraulini va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rüdiger Rönnau de SambaTeam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

fernandukanu

Goles Goles

  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Ignacio Gronows que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 14 (Ocasión por el centro): fernandukanu va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Juancho Aranzadi es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 219 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Jarkko Valkeisenmäki va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Bülent Çiftçioğlu, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ignacio Gronows que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Bülent Çiftçioğlu va marcar al minut 58 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Ignacio Gronows de fernandukanu, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 80, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Francesc Puelles va marcar al minut 82 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Andrea Catania de fernandukanu es va guanyar la targeta groga merescudament.