Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tuercas F.C. (122447) - papachi (122792) » 147354722: T22/J14/VII

Liga 147354722 Información oficial sobre el partido 147354722 en Hattrick

09.02.2008 15:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 14 / VII.210 (38246)

Seventeen Team Alineación oficial del equipo 'Seventeen Team' en el partido 2 - 0 con un par!! Alineación oficial del equipo 'con un par!!' en el partido
Ireber Bengoetxea (34') 1 - 0
Rafel Badia (38') 2 - 0
Seventeen Team Alineación oficial del equipo 'Seventeen Team' en el partido 2 - 0 con un par!! Alineación oficial del equipo 'con un par!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Seventeen Team Alineación oficial del equipo 'Seventeen Team' en el partido 1 - 1 con un par!! Alineación oficial del equipo 'con un par!!' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,8 % 13,6 % 24,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seventeen Team

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 34, el Seventeen va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ireber Bengoetxea, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Rafel Badia va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Marc Tur va entorpir al marcador d'en Jorge Juan Pontes per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pol Galofré de Seventeen va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Marc Tur una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 62, però una magnífica aturada de Raül Bombarely va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 54 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 54 de partit, quan un jugador de Seventeen, en Enrique Contero, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

con un par!!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del par!! que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Raúl Arranz, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 251 Minuto 47 (Ocasión por el centro): José Barandiarán va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Gauargi Iturralde no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ferran Barceló de par!! la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Fuertes de par!! va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ferran Barceló es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.