Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Urbasa (801510) - Carimar c.f (772064) » 147324286: T22/J9/VII

Liga 147324286 Información oficial sobre el partido 147324286 en Hattrick

05.01.2008 15:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 9 / VII.117 (38153)

Estudiantes d.L.P. Alineación oficial del equipo 'Estudiantes d.L.P.' en el partido 3 - 1 La Pontona SC Alineación oficial del equipo 'La Pontona SC' en el partido
Boyd Caryl (3') 1 - 0
1 - 1 Tobias Klaez (15')
Adrián Mellado Ruiz (30') 2 - 1
Adam O Conchuir (61') 3 - 1
Estudiantes d.L.P. Alineación oficial del equipo 'Estudiantes d.L.P.' en el partido 3 - 1 La Pontona SC Alineación oficial del equipo 'La Pontona SC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estudiantes d.L.P. Alineación oficial del equipo 'Estudiantes d.L.P.' en el partido 3 - 0 La Pontona SC Alineación oficial del equipo 'La Pontona SC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estudiantes d.L.P.

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): EDLP va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 3 Boyd Caryl va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Passats 30 minuts, Adrián Mellado Ruiz, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. EDLP es posava per davant!
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Adam O Conchuir, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a EDLP.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9, Estebo Portomeñe gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mitsuru Nishikawa va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El jugador local Paco Zumel per poc que no incrementa el marcador al minut 49. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mitsuru Nishikawa va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El jugador local François Pellen per poc que no incrementa el marcador al minut 60. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mitsuru Nishikawa va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 59 (Tarjeta roja directa): Al minut 59, Geoff Bradley de EDLP va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paco Zumel de EDLP amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): EDLP va fer una substitució al minut 77. Estebo Portomeñe va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Mario Burgo Díaz.

La Pontona SC

Goles Goles

  • 143 Minuto 15 (Gol de contra por la derecha): Tobias Klaez va marcar al minut 15 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Pontona va estar a punt d'empatar al 34 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Miquel Molins que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miquel Molins es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 8 (Lesión grave): Després de 8 minuts, Pontona va veure com el seu jugador Meng Sing Ngee havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Miquel Molins entraria per ocupar el seu lloc.
  • 095 Minuto 63 (Lesión): Pontona es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Gert Nikowitz no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Francisco Llobet al camp.