Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los gallones (800289) - Arenas F.C. (487302) » 147307823: T22/J3/VII

Liga 147307823 Información oficial sobre el partido 147307823 en Hattrick

24.11.2007 15:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 3 / VII.75 (38111)

barça_champion Alineación oficial del equipo 'barça_champion' en el partido 2 - 0 Arenas F.C. Alineación oficial del equipo 'Arenas F.C.' en el partido
Carlos García Herrera (25') 1 - 0
Fernando Memoli (60') 2 - 0
barça_champion Alineación oficial del equipo 'barça_champion' en el partido 2 - 0 Arenas F.C. Alineación oficial del equipo 'Arenas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
barça_champion Alineación oficial del equipo 'barça_champion' en el partido 2 - 0 Arenas F.C. Alineación oficial del equipo 'Arenas F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

barça_champion

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): barça_champion s'avançava al marcador al minut 25, després d'un rebot que va caçar en Carlos García Herrera per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 134 Minuto 60 (Gol de penalti): Als 60 minuts de joc, els nois de barça_champion van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Fernando Memoli augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): barça_champion per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Carlos García Herrera va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a barça_champion per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Odd Eskedal, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 208 Minuto 66 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Odd Eskedal va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Patrício Gomes aquest no va estar a l'altura.
  • 230 Minuto 67 (Ocasión de falta): Fernando Memoli va sorprendre Anders Fagerstrand amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Patrício Gomes gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Anders Fagerstrand va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pablo Astola Madariaga de barça_champion va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos García Herrera de barça_champion amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 80 (Tirita): Passats 80 minuts de joc, en Anton Flaškár de barça_champion va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Arenas F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Arenas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 78, però el xut de Bukhuti Tsitsishvili des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Daniele Quarta de Arenas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 70 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a Arenas, Yves Simon va caure lesionat al minut 70, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.