Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AC ruinosos (774431) - obamas team (312260) » 147306508: T22/J11/VII

Liga 147306508 Información oficial sobre el partido 147306508 en Hattrick

19.01.2008 15:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 11 / VII.66 (38102)

AC ruinosos Alineación oficial del equipo 'AC ruinosos' en el partido 1 - 0 Imposible Ganar Alineación oficial del equipo 'Imposible Ganar' en el partido
Torcuato Año (82') 1 - 0
AC ruinosos Alineación oficial del equipo 'AC ruinosos' en el partido 1 - 0 Imposible Ganar Alineación oficial del equipo 'Imposible Ganar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AC ruinosos Alineación oficial del equipo 'AC ruinosos' en el partido 1 - 0 Imposible Ganar Alineación oficial del equipo 'Imposible Ganar' en el partido
Tiene un resultado normal 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC ruinosos

Goles Goles

  • 117 Minuto 82 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Paco Urraburu, que quasi sense aire va regalar la pilota a Torcuato Año de ruinosos, que, amb energies de reserva, va fer el 1 - 0. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): ruinosos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jani Laaksovirta va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter David Capdevila.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sami Vätti va estar a punt d'acabar en gol al minut 76, però el porter visitant David Capdevila va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El ruinosos ho intentava per la dreta per mitjà de Reinoud van Lint, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Rafa Paz de ruinosos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, OK potente): Reinoud van Lint no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Imposible Ganar

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Francisco Olmo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Paco Urraburu estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 216 Minuto 31 (Ocasión evento especial rápido + pase): Tobías Hurtado va marxar per velocitat al minut 31 i va fer una passada de la mort a Esparatz Antxia, però aquest va fallar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Javier Fábregas ocupà el lloc d'en César Ezcurra al 86 minuts, dos minuts després que el jugador de Imposible quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.