Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Choco F.C (312994) - Luretu (1420041) » 147288536: T22/J1/VII

Liga 147288536 Información oficial sobre el partido 147288536 en Hattrick

10.11.2007 15:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 1 / VII.14 (38050)

los vigilantes de la barra f.c Alineación oficial del equipo 'los vigilantes de la barra f.c' en el partido 1 - 2 The NeKeN Team Alineación oficial del equipo 'The NeKeN Team' en el partido
0 - 1 Gabriele Züblin (23')
0 - 2 Rolf Ingvaldsen (85')
Rubén Correa (90') 1 - 2
los vigilantes de la barra f.c Alineación oficial del equipo 'los vigilantes de la barra f.c' en el partido 1 - 2 The NeKeN Team Alineación oficial del equipo 'The NeKeN Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
los vigilantes de la barra f.c Alineación oficial del equipo 'los vigilantes de la barra f.c' en el partido 3 - 2 The NeKeN Team Alineación oficial del equipo 'The NeKeN Team' en el partido
Tiene mala suerte 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,2 % 4,5 % 19,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los vigilantes de la barra f.c

Goles Goles

  • 106 Minuto 90 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El vigilantes sempre confia amb les genialitats d'en Rubén Correa; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): vigilantes va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ketil Simonsen va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Osvald Campos Melo.
  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 5 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Robert Kübar va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Després de 38 minuts, Emiliano Terroba va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de vigilantes van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Rubén Correa va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 201 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Bryan Mata va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ketil Simonsen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Ketil Simonsen de vigilantes per doble groga al minut 39.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Eugenio Rossi, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

The NeKeN Team

Goles Goles

  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Toño Fernández estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Gabriele Züblin va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 23.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al 85 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a NeKeN augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Rolf Ingvaldsen es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gabriele Züblin va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Aldo Grondman va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 79, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gabriele Züblin.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 90 (Tirita): Era el minut 90 quan després d'una dura entrada, el jugador Maurice Jekel de NeKeN s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Gabriele Züblin ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.