Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VILCHETEAM (122585) - ERICSEGIMARC (488685) » 147211543: T22/J5/VI

Liga 147211543 Información oficial sobre el partido 147211543 en Hattrick

08.12.2007 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 5 / VI.811 (15129)

karabanchel Alineación oficial del equipo 'karabanchel' en el partido 1 - 2 Llobos de Lloreo F.C. Alineación oficial del equipo 'Llobos de Lloreo F.C.' en el partido
0 - 1 Levir Palmas (15')
0 - 2 Gilberto Vega (35')
Gabriel Schäferkordt (73') 1 - 2
karabanchel Alineación oficial del equipo 'karabanchel' en el partido 1 - 2 Llobos de Lloreo F.C. Alineación oficial del equipo 'Llobos de Lloreo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
karabanchel Alineación oficial del equipo 'karabanchel' en el partido 4 - 0 Llobos de Lloreo F.C. Alineación oficial del equipo 'Llobos de Lloreo F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

karabanchel

Goles Goles

  • 101 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, Gabriel Schäferkordt es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Isurieta va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 29, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, Antonio Isurieta va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 203 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): karabanchel va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Antonio Isurieta va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Leopoldo Ivorra va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Antonio Isurieta va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 52 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 203 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): karabanchel va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Harald Goeldi va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Leopoldo Ivorra va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Harald Goeldi de karabanchel va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Hugo Oliveira de karabanchel va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Llobos de Lloreo F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Passats 15 minuts de partit, Llobos es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Levir Palmas es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 35 minuts quan Gilberto Vega va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 2 per a Llobos.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Es duien 14 minuts de partit jugats quan Erni Cavalluci va estar a punt de posar per davant a Llobos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Niran Schum va impedir un gol cantat.