Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Marleys Atletic (315296) - CD Los Bloques (311082) » 147174770: T22/J13/VI

Liga 147174770 Información oficial sobre el partido 147174770 en Hattrick

02.02.2008 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 13 / VI.699 (15017)

Los Marleys Atletic Alineación oficial del equipo 'Los Marleys Atletic' en el partido 1 - 1 atletico calatorao Alineación oficial del equipo 'atletico calatorao' en el partido
Ville Mäntylampi (9') 1 - 0
1 - 1 Diego Pereyra (67')
Los Marleys Atletic Alineación oficial del equipo 'Los Marleys Atletic' en el partido 1 - 1 atletico calatorao Alineación oficial del equipo 'atletico calatorao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Marleys Atletic Alineación oficial del equipo 'Los Marleys Atletic' en el partido 1 - 0 atletico calatorao Alineación oficial del equipo 'atletico calatorao' en el partido
Tiene un resultado normal 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Marleys Atletic

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Marleys va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 9 Ville Mäntylampi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raphael Stutzmann de Marleys la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hezi Lasarev de Marleys es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Raphael Stutzmann va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

atletico calatorao

Goles Goles

  • 162 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Diego Pereyra, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 80 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Damià Galcerán que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): calatorao van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 83, però Jesús Villazán va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 8 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Vacib Akasoy va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Shafiq Bari.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 4 (Evento clima: sol, OK técnico): Siebe Vanlerberghe semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.