Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atornillaos (30643) - villablanka (488240) » 147168385: T22/J2/VI

Liga 147168385 Información oficial sobre el partido 147168385 en Hattrick

17.11.2007 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 2 / VI.675 (14993)

karakorum Alineación oficial del equipo 'karakorum' en el partido 0 - 3 Los Furris Alineación oficial del equipo 'Los Furris' en el partido
0 - 1 Krzysiek Subocz (36')
0 - 2 Alejandro Ramírez (55')
0 - 3 Albert Corbera (74')
karakorum Alineación oficial del equipo 'karakorum' en el partido 0 - 3 Los Furris Alineación oficial del equipo 'Los Furris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
karakorum Alineación oficial del equipo 'karakorum' en el partido 1 - 3 Los Furris Alineación oficial del equipo 'Los Furris' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,4 % 0,5 % 90,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

karakorum

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): karakorum enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 45 minuts, en Flor Olariu no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Trevor Brooks i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a karakorum, però el xut de Flor Olariu va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gendrūtas Bloveščiūnas de karakorum es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 45 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Mario Castaldo, jugador de karakorum, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 45. Marc Martínez Fernández, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Los Furris

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Furris va ser finalitzada des de l'esquerra per Krzysiek Subocz al minut 36. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 180 Minuto 55 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Alejandro Ramírez de Furris va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 55.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Albert Corbera de Furris l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 74 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Vlad Maxim va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Raúl Suárez rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Raúl Suárez després de 43 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Malik Abed-Ibraheem va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Després de 44 minuts, Víctor Peñafiel va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Malik Abed-Ibraheem va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 de partit, Krzysiek Subocz va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): Al minut 86, Josema Panunzio de Furris va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.