Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS SUAVES F.C. (492476) - RacingS (437275) » 147139218: T22/J9/VI

Liga 147139218 Información oficial sobre el partido 147139218 en Hattrick

05.01.2008 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 9 / VI.600 (14918)

VILARES TEAM F.C. Alineación oficial del equipo 'VILARES TEAM F.C.' en el partido 3 - 0 RacingS Alineación oficial del equipo 'RacingS' en el partido
Pedro Cámara (25') 1 - 0
Johan Bladström (73') 2 - 0
Johan Bladström (85') 3 - 0
VILARES TEAM F.C. Alineación oficial del equipo 'VILARES TEAM F.C.' en el partido 3 - 0 RacingS Alineación oficial del equipo 'RacingS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
VILARES TEAM F.C. Alineación oficial del equipo 'VILARES TEAM F.C.' en el partido 3 - 1 RacingS Alineación oficial del equipo 'RacingS' en el partido
Tiene un resultado normal 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,8 % 1,2 % 13,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VILARES TEAM F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Pedro Cámara ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, VILARES es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Johan Bladström va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En Johan Bladström de VILARES va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Buster Mullard de VILARES va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Köbi Brau va entorpir al marcador d'en Buster Mullard per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Buster Mullard de VILARES amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Oto Bejarano de VILARES va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Johan Bladström va prendre el seu rol al minut 33.

RacingS

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Gus Mcgraw va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 7, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ian Gugler va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Gus Mcgraw que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 26, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ian Gugler va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Gus Mcgraw des de l'esquerra.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Mattias Björkbrant haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a RacingS al minut 47.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Rómulo Pajuelo va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hermanni Svensson de RacingS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 59 (Tirita): Al minut 59, Rómulo Pajuelo de RacingS es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.