Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Verde Rebelde andaluz (774566) - Vengadores C.F (119319) » 146392617: T22/J4/VI

Liga 146392617 Información oficial sobre el partido 146392617 en Hattrick

01.12.2007 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 4 / VI.537 (14855)

los salcedos Alineación oficial del equipo 'los salcedos' en el partido 3 - 0 Partizán de Cotobade Alineación oficial del equipo 'Partizán de Cotobade' en el partido
Andy Agergaard (4') 1 - 0
Jesper Gangskär (35') 2 - 0
Antonio Ponce Cerdà (76') 3 - 0
los salcedos Alineación oficial del equipo 'los salcedos' en el partido 3 - 0 Partizán de Cotobade Alineación oficial del equipo 'Partizán de Cotobade' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los salcedos Alineación oficial del equipo 'los salcedos' en el partido 1 - 0 Partizán de Cotobade Alineación oficial del equipo 'Partizán de Cotobade' en el partido
Tiene suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los salcedos

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Andy Agergaard va donar a salcedos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Xabier Charabias va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de salcedos, Jesper Gangskär, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 134 Minuto 76 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de salcedos al minut 76, que va llançar ajustat al pal en Antonio Ponce Cerdà. 3 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Michel Grillot va estar a punt de sentenciar el partit al minut 26, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Xabier Charabias una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 53, però una magnífica aturada de Mario Tellerias va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Xabier Charabias gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mario Tellerias va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Paco Flamarich de salcedos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Partizán de Cotobade

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Plutarco Urbaneja Pérez va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 250 Minuto 41 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a Partizán l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 41, però el xut va sortir desviat.
  • 253 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Efisio La Delfa va fer una estirada espectacular al minut 50, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Jesús Llorens.
  • 240 Minuto 59 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Partizán van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 59 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Ma Shea-Liam, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 21 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Gundar Pampín s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlo Gottarelli.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 22 (Tirita): Era el minut 22 quan després d'una dura entrada, el jugador Ma Shea-Liam de Partizán s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.