Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.A. Benicalap (121249) - villalpando FC (436345) » 146358076: T22/J6/VI

Liga 146358076 Información oficial sobre el partido 146358076 en Hattrick

15.12.2007 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 6 / VI.439 (14757)

barbate cf Alineación oficial del equipo 'barbate cf' en el partido 3 - 1 Empepinados F.C. Alineación oficial del equipo 'Empepinados F.C.' en el partido
0 - 1 Diego Hinojosa (8')
Santiago Ruiz (15') 1 - 1
Simone Fuso (19') 2 - 1
Alejandro Delgado (77') 3 - 1
barbate cf Alineación oficial del equipo 'barbate cf' en el partido 3 - 1 Empepinados F.C. Alineación oficial del equipo 'Empepinados F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
barbate cf Alineación oficial del equipo 'barbate cf' en el partido 2 - 0 Empepinados F.C. Alineación oficial del equipo 'Empepinados F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

barbate cf

Goles Goles

  • 112 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del barbate s'esgargamellaven dempeus per esperonar Santiago Ruiz que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 15 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Passats 19 minuts, Simone Fuso, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. barbate es posava per davant!
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Alejandro Delgado, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a barbate.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6 es va veure una gran oportunitat per a barbate per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Óscar Barandiarán, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, Roberto Perez Sola gairebé va marcar per a barbate des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El jugador local Lucio Moreno per poc que no incrementa el marcador al minut 70. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Betzalel Fridman va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Simone Fuso de barbate va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Simon Nitschl de barbate amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): En José María Lucas ocupà el lloc d'en Óscar Barandiarán al 27 minuts, dos minuts després que el jugador de barbate quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 094 Minuto 76 (Tirita (médico)): Justo Lucca va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de barbate es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Empepinados F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 8 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 8 minuts quan Diego Hinojosa va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Empepinados.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Vítor Pessoa va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Diego Hinojosa rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Empepinados va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bartek Materkowski, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Botond Rózsa va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Martí Auque.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Botond Rózsa de Empepinados va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pierrick Moralès de Empepinados la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.