Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aceituneros (778552) - Lagoas 2019 (308477) » 146345980: T22/J13/VI

Liga 146345980 Información oficial sobre el partido 146345980 en Hattrick

02.02.2008 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 13 / VI.401 (14719)

Aceituneros Alineación oficial del equipo 'Aceituneros' en el partido 3 - 1 Independents de Catalunya Alineación oficial del equipo 'Independents de Catalunya' en el partido
0 - 1 Thorsten Vötsch (6')
Anton Haudrauf (56') 1 - 1
Manuel José Casteleiro (58') 2 - 1
Manuel José Casteleiro (80') 3 - 1
Aceituneros Alineación oficial del equipo 'Aceituneros' en el partido 3 - 1 Independents de Catalunya Alineación oficial del equipo 'Independents de Catalunya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Aceituneros Alineación oficial del equipo 'Aceituneros' en el partido 4 - 0 Independents de Catalunya Alineación oficial del equipo 'Independents de Catalunya' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aceituneros

Goles Goles

  • 112 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56, Anton Haudrauf va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 121 Minuto 58 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Manuel José Casteleiro, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Aceituneros se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 58.
  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Fredrik Edenin va anar directament als peus de Manuel José Casteleiro que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Aceituneros enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Fredrik Edenin, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Theo Hirtenberg al minut 86 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Fredrik Edenin va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Miguel Yermo, el jugador de Aceituneros va ser expulsat al minut 77.

Independents de Catalunya

Goles Goles

  • 174 Minuto 6 (Gol de penalti): En Thorsten Vötsch va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 6. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Independents van sortir al contraatac amb encert al minut 34, però Jonny N. Holtenborn no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 239 Minuto 85 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Mauro Gaztañeta va ridiculitzar a en Leandro Hasse amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Thorsten Vötsch de Independents va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rexino Carrasquedo de Independents va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 78 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Samuel Heidig va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Fernando Vaquero.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Era el minut 87 quan després d'una dura entrada, el jugador Mauro Morillas de Independents s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.