Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Niutin.F.C (120418) - Granada CF Team (493281) » 146333640: T22/J13/VI

Liga 146333640 Información oficial sobre el partido 146333640 en Hattrick

02.02.2008 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 13 / VI.360 (14678)

Gattuso F.C. Alineación oficial del equipo 'Gattuso F.C.' en el partido 0 - 1 Granada CF Team Alineación oficial del equipo 'Granada CF Team' en el partido
0 - 1 Salvatore Moretti (46')
Gattuso F.C. Alineación oficial del equipo 'Gattuso F.C.' en el partido 0 - 1 Granada CF Team Alineación oficial del equipo 'Granada CF Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gattuso F.C. Alineación oficial del equipo 'Gattuso F.C.' en el partido 1 - 0 Granada CF Team Alineación oficial del equipo 'Granada CF Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,6 % 2,3 % 16,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gattuso F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Epifanio Mota haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Gattuso al minut 38.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 38 per blocar una centrada d'en Gonzalo Baena va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Gattuso.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Simón Díaz-Guerra hauria d'haver estat gol al minut 71 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Armando Castaños de Gattuso va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Pedro Cruchaga de Gattuso va abandonar el terreny de joc després de 43 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Juan Chinea va entrar en el seu lloc.

Granada CF Team

Goles Goles

  • 108 Minuto 46 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 1 s'ha de veure repetit: en Horace Metcalfe de Granada va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Salvatore Moretti, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 20 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Epifanio Mota, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Granada van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 41, però Víctor Español va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Després de 53 minuts, Jesús Quero va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Emilio Casademunt va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Víctor Español. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Horace Metcalfe de Granada va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Horace Metcalfe se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Epifanio Mota ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.