Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los culinos (491704) - a.c. korkula (779362) » 146276054: T22/J1/VI

Liga 146276054 Información oficial sobre el partido 146276054 en Hattrick

10.11.2007 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 1 / VI.194 (14512)

Calavi.net FS Alineación oficial del equipo 'Calavi.net FS' en el partido 2 - 0 Real Sporting de Gijón S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Gijón S.A.D.' en el partido
Simon Riisgaard (47') 1 - 0
Vitan Kert (79') 2 - 0
Calavi.net FS Alineación oficial del equipo 'Calavi.net FS' en el partido 2 - 0 Real Sporting de Gijón S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Gijón S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Calavi.net FS Alineación oficial del equipo 'Calavi.net FS' en el partido 2 - 0 Real Sporting de Gijón S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Gijón S.A.D.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calavi.net FS

Goles Goles

  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Vitan Kert arribés a peus de Simon Riisgaard, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Calavi el 1 - 0.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Calavi va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Vitan Kert progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Calavi va estar a punt de posar-se per davant al minut 4 però José Tenreiro va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Juan José Pastorino del Calavi ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José Tenreiro va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Calavi va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però Nándor Szabó va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Juan José Pastorino va estar a punt de sentenciar el partit al minut 56, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 234 Minuto 57 (Ocasión de penalti): En Guillaume Lombart va llançar un penal al minut 57. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): José Tenreiro una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 75, però una magnífica aturada de Joaquim Carneiro va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Real Sporting de Gijón S.A.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 26 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Alejandro Tarantino es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 26, però el porter va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Robert Bergeron.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Passats 40 minuts de joc, en Enrique Mac Rostie de Sporting va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.