Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo TxoTxe (118239) - LS PaKeTS TB GaNaN (1332752) » 146264079: T22/J2/VI

Liga 146264079 Información oficial sobre el partido 146264079 en Hattrick

17.11.2007 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 2 / VI.150 (14468)

Deportivo TxoTxe Alineación oficial del equipo 'Deportivo TxoTxe' en el partido 3 - 1 LS PaKeTS TB GaNaN Alineación oficial del equipo 'LS PaKeTS TB GaNaN' en el partido
0 - 1 Valter Tancredi (2')
Martín Taranco (32') 1 - 1
Axel Matzke (36') 2 - 1
Nicolas Agustin Montagnaro (57') 3 - 1
Deportivo TxoTxe Alineación oficial del equipo 'Deportivo TxoTxe' en el partido 3 - 1 LS PaKeTS TB GaNaN Alineación oficial del equipo 'LS PaKeTS TB GaNaN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deportivo TxoTxe Alineación oficial del equipo 'Deportivo TxoTxe' en el partido 3 - 0 LS PaKeTS TB GaNaN Alineación oficial del equipo 'LS PaKeTS TB GaNaN' en el partido
Tiene un resultado normal 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo TxoTxe

Goles Goles

  • 109 Minuto 2 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 2 minuts Nicolas Agustin Montagnaro es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Valter Tancredi que d'un gran xut va marcar per a PaKeTS el 0 - 1.
  • 110 Minuto 32 (Gol de falta): Deportivo equilibrava els comptes al minut 32 quan en Martín Taranco va transformar una falta en el 1 a 1.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 36 gràcies a la jugada de Axel Matzke, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Deportivo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Nicolas Agustin Montagnaro va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Edgar Martínez hauria d'haver estat gol al minut 3 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Axel Matzke va rebre molts aplaudiments. Al minut 39 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Urbano De Rosa una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 41, però una magnífica aturada de Bastian Guben va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 64 quan Edgar Martínez de Deportivo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Gonzalo Pedrero, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Sławomir Rukat no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Urbano De Rosa estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Iván Mateu una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Bastian Guben va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martín Taranco de Deportivo es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 47, Edgar Martínez de Deportivo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

LS PaKeTS TB GaNaN

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Mario Pesce de PaKeTS, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 34, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): El PaKeTS va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 43, però en Marcus Meschke va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lincoln Olowoyo de PaKeTS es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 48 (Lesión): El jugador de PaKeTS Ilya Bylinskiy va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Delfí Sabaté va entrar en el seu lloc.