Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pachiux (799360) - Celorio team (308860) » 146258915: T22/J3/VI

Liga 146258915 Información oficial sobre el partido 146258915 en Hattrick

24.11.2007 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 3 / VI.135 (14453)

F.C. Hortigüela Alineación oficial del equipo 'F.C. Hortigüela' en el partido 1 - 2 THE OUTLIERS Alineación oficial del equipo 'THE OUTLIERS' en el partido
Pau Colunga (5') 1 - 0
1 - 1 Jorge Barco (52')
1 - 2 Xavi Vall (82')
F.C. Hortigüela Alineación oficial del equipo 'F.C. Hortigüela' en el partido 1 - 2 THE OUTLIERS Alineación oficial del equipo 'THE OUTLIERS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Hortigüela Alineación oficial del equipo 'F.C. Hortigüela' en el partido 1 - 1 THE OUTLIERS Alineación oficial del equipo 'THE OUTLIERS' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,4 % 0,9 % 11,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Hortigüela

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Hortigüela va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 5 Pau Colunga va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Laurens Van Looy. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Godefroy Cotard, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Laurens Van Looy gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Piotr Bura va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 36 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 36 podia haver acabat en gol, però Piotr Bura va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Godefroy Cotard va estar a punt d'acabar en gol al minut 78, però el porter visitant Piotr Bura va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Davide Pieraccini de Hortigüela va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 90 (Lesión leve): Després de 90 minuts jugats, Thimo Heimerink es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir José Cereceda.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 89 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Ernest Gortan va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

THE OUTLIERS

Goles Goles

  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 52, el OUTLIERS va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jorge Barco, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Xavi Vall que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a OUTLIERS.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): OUTLIERS va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pedro Franch va desviar el xut final de Ola Forssjö després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Raúl Cañizares de OUTLIERS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Jorge Barco ocupà el lloc d'en Rubén Marroquín al 32 minuts, dos minuts després que el jugador de OUTLIERS quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Lars Lynge Klausen va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.