Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

COMPANY (47658) - Ranged Beasts (118452) » 146241495: T22/J8/VI

Liga 146241495 Información oficial sobre el partido 146241495 en Hattrick

29.12.2007 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 8 / VI.84 (14402)

PÈLUT Alineación oficial del equipo 'PÈLUT' en el partido 2 - 3 Real Canterbury F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Canterbury F.C.' en el partido
Edmundo Berrendero Díaz (5') 1 - 0
1 - 1 Zhou Ying Yung (12')
1 - 2 Zhou Ying Yung (16')
Edmundo Berrendero Díaz (27') 2 - 2
2 - 3 Heribert Pittesser (87')
PÈLUT Alineación oficial del equipo 'PÈLUT' en el partido 2 - 3 Real Canterbury F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Canterbury F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
PÈLUT Alineación oficial del equipo 'PÈLUT' en el partido 2 - 4 Real Canterbury F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Canterbury F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,5 % 2,5 % 81,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PÈLUT

Goles Goles

  • 115 Minuto 5 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Edmundo Berrendero Díaz era molt més ràpid que el defensa Luís Borges. Al minut 5, el jugador de PÈLUT va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del PÈLUT s'esgargamellaven dempeus per esperonar Edmundo Berrendero Díaz que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 27 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Odilón Barón de PÈLUT es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Odilón Barón de PÈLUT va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 52 (Lesión): PÈLUT es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Per-Åke Thorhult no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Pantuflo Martínez Cabezón al camp.

Real Canterbury F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 12 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 12. L'anotador per Canterbury va ser Zhou Ying Yung, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Zhou Ying Yung va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 116 Minuto 87 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Miguel Viegas va acabar en una passada genial cap al jugador de Canterbury Heribert Pittesser, que va marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Heribert Pittesser va marcar al minut 65 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Canterbury va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 83, quan Heribert Pittesser va quedar-se sol davant el porter Włodzimierz Marynowski, però aquest va poder aturar el xut.
  • 206 Minuto 88 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 88, tothom va saber perquè en Taurino Castrejón era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Miguel Cantero es va quedar sol davant del porter, al minut 89. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Carlos Cantalapiedra de Canterbury va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zhou Ying Yung de Canterbury es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miguel Cantero de Canterbury es va guanyar la targeta groga merescudament.