Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

J.Vedruna (488533) - Ath. Aspirantes (488026) » 146234896: T22/J14/VI

Liga 146234896 Información oficial sobre el partido 146234896 en Hattrick

09.02.2008 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 14 / VI.57 (14375)

Club Atlético Pinar de los Franceses Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Pinar de los Franceses' en el partido 1 - 2 Los Kitos Alineación oficial del equipo 'Los Kitos' en el partido
Quint Knap (12') 1 - 0
1 - 1 Dirk Caloz (68')
1 - 2 Andrea Zafferri (76')
Club Atlético Pinar de los Franceses Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Pinar de los Franceses' en el partido 1 - 2 Los Kitos Alineación oficial del equipo 'Los Kitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Atlético Pinar de los Franceses Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Pinar de los Franceses' en el partido 1 - 2 Los Kitos Alineación oficial del equipo 'Los Kitos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,0 % 1,5 % 84,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético Pinar de los Franceses

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Pinar va ser Quint Knap.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 74 (Ocasión de falta): Al minut 74, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 8, Verneri Skippari de Pinar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dorian Rzytki de Pinar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Los Kitos

Goles Goles

  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): George Enache estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Dirk Caloz va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 68.
  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): El Kitos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Andrea Zafferri va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Mattia Griffa va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Dirk Caloz va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Kitos va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Dirk Caloz es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Kitos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Kjetil Gilbrant va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Dennie Haasnoot. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kjetil Gilbrant de Kitos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mattia Griffa de Kitos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87 de partit, Kjetil Gilbrant de Kitos va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.