Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Timberton B (48354) - quebrantos (440536) » 146234680: T22/J13/VI

Liga 146234680 Información oficial sobre el partido 146234680 en Hattrick

02.02.2008 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 13 / VI.54 (14372)

Los Sepias Alineación oficial del equipo 'Los Sepias' en el partido 0 - 1 makimuniz Alineación oficial del equipo 'makimuniz' en el partido
0 - 1 Peter Hadfield (74')
Los Sepias Alineación oficial del equipo 'Los Sepias' en el partido 0 - 1 makimuniz Alineación oficial del equipo 'makimuniz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Sepias Alineación oficial del equipo 'Los Sepias' en el partido 1 - 1 makimuniz Alineación oficial del equipo 'makimuniz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,2 % 6,6 % 21,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Sepias

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Borja Velázquez va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a Sepias per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Meint Turenhout, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Frederic Hirschvogl va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sepias se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 68 (Evento clima: sol, OK técnico): En Alberto Gil de Sola va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

makimuniz

Goles Goles

  • 107 Minuto 74 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): makimuniz, gràcies a les conegudes canonades d'en Peter Hadfield, va situar el 0 - 1 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): En Peter Hadfield va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del makimuniz sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Peter Hadfield, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 32 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Robert Majcher es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): Henri Kauttio, de makimuniz, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Brian Steen Kristiansen el va substituir.