Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. Tàrrega (776581) - Sorpasso C.F. (123113) » 146217560: T22/J3/VI

Liga 146217560 Información oficial sobre el partido 146217560 en Hattrick

24.11.2007 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 3 / VI.14 (14332)

U.E. Tàrrega Alineación oficial del equipo 'U.E. Tàrrega' en el partido 2 - 1 Real Iker Carlos Alineación oficial del equipo 'Real Iker Carlos' en el partido
0 - 1 Bernard-Henri Sassus (40')
Stipe Grdi?a (41') 1 - 1
Bernardo Naffah (76') 2 - 1
U.E. Tàrrega Alineación oficial del equipo 'U.E. Tàrrega' en el partido 2 - 1 Real Iker Carlos Alineación oficial del equipo 'Real Iker Carlos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.E. Tàrrega Alineación oficial del equipo 'U.E. Tàrrega' en el partido 2 - 0 Real Iker Carlos Alineación oficial del equipo 'Real Iker Carlos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Tàrrega

Goles Goles

  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, Stipe Grdiša va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): UET va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 76 Bernardo Naffah va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Kasper Henry va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Marcelo Estevané va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): UET va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Kalil Qasim Al-Alam en un 1 contra 1 amb el porter Marcelo Estevané, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fabian Mayer de UET la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Erik Damgaard de UET va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fabian Mayer de UET va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Real Iker Carlos

Goles Goles

  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Kalil Qasim Al-Alam no va poder aturar Bernard-Henri Sassus de Carlos, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 40 el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, un refús desafortunat de Jimmy Kinane, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Bernard-Henri Sassus no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 236 Minuto 59 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Bernardo Naffah no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Çelik Vahip estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Gabriel Brown de Carlos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Rene Jespersen va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Carlos estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 23 (Evento clima: sol, OK técnico): Ekain Ciprés semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.