Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Barcelona Athl. (48084) - C.F. Rio Blanco (491383) » 146175294: T22/J1/V

Liga 146175294 Información oficial sobre el partido 146175294 en Hattrick

10.11.2007 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 1 / V.142 (5655)

F.C. Termes BalonPie Alineación oficial del equipo 'F.C. Termes BalonPie' en el partido 0 - 1 C.F. Rio Blanco Alineación oficial del equipo 'C.F. Rio Blanco' en el partido
0 - 1 Kalle Askenstrand (16')
F.C. Termes BalonPie Alineación oficial del equipo 'F.C. Termes BalonPie' en el partido 0 - 1 C.F. Rio Blanco Alineación oficial del equipo 'C.F. Rio Blanco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C. Termes BalonPie Alineación oficial del equipo 'F.C. Termes BalonPie' en el partido 4 - 1 C.F. Rio Blanco Alineación oficial del equipo 'C.F. Rio Blanco' en el partido
Es un cenizo 4.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Termes BalonPie

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Horacio Robredo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Horacio Robredo va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 35, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Riewerd Dijkhuis de BalonPie va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Riewerd Dijkhuis de BalonPie per doble groga al minut 74.

C.F. Rio Blanco

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Kalle Askenstrand que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Blanco.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Blanco va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rodrigo Txoperena, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Niclas Sörensson va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Rodrigo Txoperena al minut 85, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Warren Connors de Blanco va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Blanco va fer una substitució al minut 89. Warren Hamilton va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Rafael Portea.