Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guarisnais (119869) - J_U_M (49096) » 146175027: T22/J10/V

Liga 146175027 Información oficial sobre el partido 146175027 en Hattrick

12.01.2008 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 10 / V.137 (5650)

Guarisnais Alineación oficial del equipo 'Guarisnais' en el partido 3 - 2 Utopia del Esperanto F.C. Alineación oficial del equipo 'Utopia del Esperanto F.C.' en el partido
0 - 1 Javier Pardo (4')
Adrià Carbonell (5') 1 - 1
Jesús Abolafio (23') 2 - 1
2 - 2 Jorge Conill (61')
Julián Eiriz (78') 3 - 2
Guarisnais Alineación oficial del equipo 'Guarisnais' en el partido 3 - 2 Utopia del Esperanto F.C. Alineación oficial del equipo 'Utopia del Esperanto F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Guarisnais Alineación oficial del equipo 'Guarisnais' en el partido 2 - 0 Utopia del Esperanto F.C. Alineación oficial del equipo 'Utopia del Esperanto F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guarisnais

Goles Goles

  • 112 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Guarisnais equilibrava la balança al minut 5. En Adrià Carbonell, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Guarisnais prenia la batuta de l'encontre al minut 23, quan en Jesús Abolafio va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Julián Eiriz, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Guarisnais se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 14 (Ocasión de penalti): Guarisnais es va veure beneficiat per la polèmica al minut 14, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Alexandre Illamola va relliscar al moment de fer el xut i el porter André Marques no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Miguel Garlito va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Guarisnais va estar a punt de posar-se per davant al minut 74 però Kristian Läfbom va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 3 (Tirita (médico)): Kristian Läfbom va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Guarisnais estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Utopia del Esperanto F.C.

Goles Goles

  • 137 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Eufrasio Montejano va anar a parar al cap de Javier Pardo que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Esperanto el 0 - 1.
  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): Javier Pardo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Esperanto, Jorge Conill, que va marcar, sense saber com, el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Esperanto va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jorge Conill, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 2, Fernando Santoro de Esperanto va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eufrasio Montejano es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.