Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zaragoza90 (438769) - C.E.Ravanets (310603) » 146168723: T22/J3/V

Liga 146168723 Información oficial sobre el partido 146168723 en Hattrick

24.11.2007 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 3 / V.116 (5629)

Grande´s Alineación oficial del equipo 'Grande´s' en el partido 2 - 2 C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido
0 - 1 Franck Boucly (17')
0 - 2 Mohd Azaruddin bin Ramli (30')
Herbert Liedtke (51') 1 - 2
Guillermo Aguilera Vaqués (77') 2 - 2
Grande´s Alineación oficial del equipo 'Grande´s' en el partido 2 - 2 C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Grande´s Alineación oficial del equipo 'Grande´s' en el partido 2 - 0 C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido
Tiene un resultado normal 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grande´s

Goles Goles

  • 102 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Grande´s va reduir el marcador al minut 51 a 1 - 2 quan Herbert Liedtke va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Grande´s s'esgargamellaven dempeus per esperonar Guillermo Aguilera Vaqués que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 77 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 18 minuts, en Herbert Liedtke no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 201 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Guillermo Aguilera Vaqués va disposar d'una bona oportunitat al minut 33, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 202 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Tedo León de Grande´s es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 38, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 212 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Herbert Liedtke va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Grande´s va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 78 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Guillermo Aguilera Vaqués ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Niklas Sjömo de Grande´s va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

C.E.Ravanets

Goles Goles

  • 119 Minuto 17 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Jean-Jacques Senderos sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Franck Boucly que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de C.E.Ravanets van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Mohd Azaruddin bin Ramli.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): En Jean-Jacques Senderos va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Franck Boucly de C.E.Ravanets es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lodovico Ripanti de C.E.Ravanets va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Jean-Jacques Senderos ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 305 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Lukas Steding.