Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sad montalban (47425) - Ganners F.C. (122565) » 146168677: T22/J10/V

Liga 146168677 Información oficial sobre el partido 146168677 en Hattrick

12.01.2008 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 10 / V.115 (5628)

Los camelamelapela Alineación oficial del equipo 'Los camelamelapela' en el partido 0 - 7 Deportivo Escrofuloso Alineación oficial del equipo 'Deportivo Escrofuloso' en el partido
0 - 1 David Suller (24')
0 - 2 David Suller (31')
0 - 3 David Alcañiz Gimeno (37')
0 - 4 Luis Barquero Estevan (38')
0 - 5 Abraham Bembibre (52')
0 - 6 David Azcona (81')
0 - 7 Joaquín Correoso (82')
Los camelamelapela Alineación oficial del equipo 'Los camelamelapela' en el partido 0 - 7 Deportivo Escrofuloso Alineación oficial del equipo 'Deportivo Escrofuloso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los camelamelapela Alineación oficial del equipo 'Los camelamelapela' en el partido 0 - 5 Deportivo Escrofuloso Alineación oficial del equipo 'Deportivo Escrofuloso' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los camelamelapela

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 63 (Tirita (médico)): Aymeric Jacob va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Deportivo Escrofuloso

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 24, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què David Suller es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En David Suller, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Joaquín Correoso arribés a peus de David Alcañiz Gimeno, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Escrofuloso el 0 - 3.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): En Juan Ferré entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Escrofuloso, un peu providencial d'en Luis Barquero Estevan va situar el 0-4 al panell digital.
  • 184 Minuto 52 (Gol de penalti): Al minut 52 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Escrofuloso, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Abraham Bembibre va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 5.
  • 117 Minuto 81 (Gol evento especial cansancio): Un Vicente Riva visiblement cansat va regalar una pilota magnífica al jugador del Escrofuloso David Azcona que, sol davant el porter, va deixar el marcador 0 a 6.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Joaquín Correoso va augmentar l'avantatge de Escrofuloso a 0 - 7 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 22, quan en Luis Barquero Estevan va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Tomás Gortari, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Tomás Gortari va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 de partit, Juan Ferré va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Ferré de Escrofuloso es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Joaquín Correoso de Escrofuloso va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.