Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Communards manda (30919) - !!!Vodka Juniors!!! (118316) » 146163043: T22/J13/V

Liga 146163043 Información oficial sobre el partido 146163043 en Hattrick

02.02.2008 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 13 / V.102 (5615)

Communards manda Alineación oficial del equipo 'Communards manda' en el partido 1 - 1 Myrnor Alineación oficial del equipo 'Myrnor' en el partido
0 - 1 Umberto Zucca (28')
Peter McTier (62') 1 - 1
Communards manda Alineación oficial del equipo 'Communards manda' en el partido 1 - 1 Myrnor Alineación oficial del equipo 'Myrnor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Communards manda Alineación oficial del equipo 'Communards manda' en el partido 1 - 0 Myrnor Alineación oficial del equipo 'Myrnor' en el partido
Tiene un resultado normal 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Communards manda

Goles Goles

  • 111 Minuto 62 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 62, Peter McTier de Communards empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a Communards per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Peter McTier, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Olaf Vilaselán va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 33, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Antti Melkkilä de Communards va intentar batre la porteria rival al minut 40 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Olaf Vilaselán va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 224 Minuto 84 (Ocasión de penalti): En Peter McTier va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 84, però el porter visitant Oscar Escriche el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Olaf Vilaselán de Communards va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Olaf Vilaselán de Communards per doble groga al minut 44.

Myrnor

Goles Goles

  • 108 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible (general)): Henri Mazaud de Myrnor va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Umberto Zucca que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Myrnor van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 36, però el xut de Umberto Zucca des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Myrnor van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 68, però el xut de Umberto Zucca des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Umberto Zucca de Myrnor va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 45 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jon Vázques va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Pablo Ignacio Urrego.