Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rayo fallecano (777870) - Los Brodas (778750) » 146156589: T22/J4/V

Liga 146156589 Información oficial sobre el partido 146156589 en Hattrick

01.12.2007 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 4 / V.79 (5592)

rayo fallecano Alineación oficial del equipo 'rayo fallecano' en el partido 1 - 6 Durango Leones Alineación oficial del equipo 'Durango Leones' en el partido
Gottfried Lysser (24') 1 - 0
1 - 1 Alfredo Vione (39')
1 - 2 Guifré Juárez (60')
1 - 3 Guido Del Vecchio (85')
1 - 4 Stig Ranstål (87')
1 - 5 Guifré Juárez (88')
1 - 6 Emilio Carballeira (89')
rayo fallecano Alineación oficial del equipo 'rayo fallecano' en el partido 1 - 6 Durango Leones Alineación oficial del equipo 'Durango Leones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
rayo fallecano Alineación oficial del equipo 'rayo fallecano' en el partido 1 - 3 Durango Leones Alineación oficial del equipo 'Durango Leones' en el partido
Tiene un resultado normal 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rayo fallecano

Goles Goles

  • 119 Minuto 24 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Stephen Younger el va rematar Gottfried Lysser amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El fallecano va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Aldo Parisi la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Petar Alvir de fallecano va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Joaquín Cañabate de fallecano va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Durango Leones

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Durango va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Guido Del Vecchio, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Alfredo Vione que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 172 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Durango va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 60. Guifré Juárez va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 108 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 85, en Alfredo Vione la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Guido Del Vecchio que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Stig Ranstål va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 87, i va fer pujar el 1 - 4 per a Durango.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Guifré Juárez va ser l'anotador del 1 - 5.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Emilio Carballeira de Durango va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 6 al minut 89. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Salamón Didier va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): Al minut 84 en José Saba va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.