Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FoxT (124508) - LOREIS (121801) » 146140889: T22/J9/V

Liga 146140889 Información oficial sobre el partido 146140889 en Hattrick

05.01.2008 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 9 / V.35 (5548)

The mitics Alineación oficial del equipo 'The mitics' en el partido 1 - 0 Guamatrick HC Alineación oficial del equipo 'Guamatrick HC' en el partido
Antti Vainio (73') 1 - 0
The mitics Alineación oficial del equipo 'The mitics' en el partido 1 - 0 Guamatrick HC Alineación oficial del equipo 'Guamatrick HC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The mitics Alineación oficial del equipo 'The mitics' en el partido 2 - 0 Guamatrick HC Alineación oficial del equipo 'Guamatrick HC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The mitics

Goles Goles

  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): mitics va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 73 Antti Vainio va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Jason Leahy va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): mitics va estar a punt de posar-se per davant al minut 36 però Francisco Castaño va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Martin Gunnarsson ocupà el lloc d'en Vainavin Mukherjee al 85 minuts, dos minuts després que el jugador de mitics quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Guamatrick HC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Guiu Gómez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Guamatrick van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Nicola Boriello va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Guamatrick van sortir al contraatac al minut 87, però Jason Leahy va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Couce.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Damian Żarkowski de Guamatrick va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Robbie Kelliher va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 305 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Pavol Vrlák va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 302 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Hilmar Veckmans estava fent un bon partit.