Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

IFK Solna AIK (310672) - los murgaños valencianos (119761) » 146128981: T22/J10/V

Liga 146128981 Información oficial sobre el partido 146128981 en Hattrick

12.01.2008 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 10 / V.1 (5514)

Los Vengadores universales Alineación oficial del equipo 'Los Vengadores universales' en el partido 2 - 2 los murgaños valencianos Alineación oficial del equipo 'los murgaños valencianos' en el partido
Boris Oder (15') 1 - 0
Bok Habets (22') 2 - 0
2 - 1 Iker Valladolid (69')
2 - 2 Gustavo Esteiro (72')
Los Vengadores universales Alineación oficial del equipo 'Los Vengadores universales' en el partido 2 - 2 los murgaños valencianos Alineación oficial del equipo 'los murgaños valencianos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Vengadores universales Alineación oficial del equipo 'Los Vengadores universales' en el partido 3 - 1 los murgaños valencianos Alineación oficial del equipo 'los murgaños valencianos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Vengadores universales

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Boris Oder ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, universales es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de universales va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Bok Habets progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Antonio Redondo no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

los murgaños valencianos

Goles Goles

  • 152 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Iker Valladolid va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 161 Minuto 72 (Gol por el centro): valencianos van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 72, quan Gustavo Esteiro va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 2 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 2 en Sergiusz Musielewicz ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Jörg Wolfgang Spreer el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Al minut 5 de partit, Gustavo Esteiro quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 251 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Raul State va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Enrique Montalvo no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Jörg Wolfgang Spreer ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): valencianos va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 66, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Jörg Wolfgang Spreer.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafa Calella de valencianos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sven-Ulfert Schnabl de valencianos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 31 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del valencianos puguin veure en Mattias Fröström jugant de nou; ja que al minut 31 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Iker Valladolid el va substituir sense tenir temps d'escalfar.