Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vagode (313154) - Atlético Roceño (47714) » 146128891: T22/J14/IV

Liga 146128891 Información oficial sobre el partido 146128891 en Hattrick

09.02.2008 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 14 / IV.63 (3486)

Vagode Alineación oficial del equipo 'Vagode' en el partido 3 - 0 La Hortaliza Voraz OL Alineación oficial del equipo 'La Hortaliza Voraz OL' en el partido
Pedro Tagle Paredes (30') 1 - 0
Raoul Pennec (34') 2 - 0
Fernando Romero (74') 3 - 0
Vagode Alineación oficial del equipo 'Vagode' en el partido 3 - 0 La Hortaliza Voraz OL Alineación oficial del equipo 'La Hortaliza Voraz OL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Vagode Alineación oficial del equipo 'Vagode' en el partido 7 - 1 La Hortaliza Voraz OL Alineación oficial del equipo 'La Hortaliza Voraz OL' en el partido
Es un cenizo 6.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vagode

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Vagode, atacant per l'esquerra al minut 30, va aprofitar el magnífic llançament de Pedro Tagle Paredes per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Raoul Pennec va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 143 Minuto 74 (Gol de contra por la derecha): El jugador Fernando Romero de Vagode es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 es va veure una gran oportunitat per a Vagode per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gabriel Abad Amorós, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Julián Payán va estar a punt de sentenciar el partit al minut 33, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Pedro Tagle Paredes una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 36, però una magnífica aturada de António Correia va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Pedro Tagle Paredes, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 219 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Juan Bezares va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Pedro Tagle Paredes, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 79 (Lesión grave): Julián Payán, de Vagode, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Ricardo Jaúrigui el va substituir.

La Hortaliza Voraz OL

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hortaliza va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Roberto Buursink, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 81, quan un error defensiu va deixar Tomas Dalmo completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Arnout van Tongeren es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mika Mäensuu de Hortaliza va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.