Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DDKK (121709) - Que te ondulen! (120249) » 146128756: T22/J7/IV

Liga 146128756 Información oficial sobre el partido 146128756 en Hattrick

22.12.2007 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 7 / IV.62 (3485)

ahi estamos fc Alineación oficial del equipo 'ahi estamos fc' en el partido 3 - 1 Que te ondulen! Alineación oficial del equipo 'Que te ondulen!' en el partido
0 - 1 Mario Martín (32')
Giovanni Angeletti (43') 1 - 1
Frank-Michael Antemann (72') 2 - 1
Javier Jesús Reyes (80') 3 - 1
ahi estamos fc Alineación oficial del equipo 'ahi estamos fc' en el partido 3 - 1 Que te ondulen! Alineación oficial del equipo 'Que te ondulen!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ahi estamos fc Alineación oficial del equipo 'ahi estamos fc' en el partido 4 - 1 Que te ondulen! Alineación oficial del equipo 'Que te ondulen!' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ahi estamos fc

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del estamos s'esgargamellaven dempeus per esperonar Giovanni Angeletti que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 43 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): estamos, atacant per l'esquerra al minut 72, va aprofitar el magnífic llançament de Frank-Michael Antemann per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Javier Jesús Reyes va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): estamos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Giovanni Angeletti va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Antonio González.
  • 222 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 45 per blocar una centrada d'en Jesús Milena va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de estamos.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65 es va veure una gran oportunitat per a estamos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Javi Monzón, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Frank-Michael Antemann de estamos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Fehmi Özgeer va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Terry Breteler.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 36 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Frank-Michael Antemann, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 306 Minuto 79 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Javi Monzón ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Que te ondulen!

Goles Goles

  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip ondulen! va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Mario Martín va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gérald Pariente de ondulen! va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Bejarano de ondulen! es va guanyar la targeta groga merescudament.