Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Despertaferros F.C (117870) - stormbringers (438997) » 146122301: T22/J4/IV

Liga 146122301 Información oficial sobre el partido 146122301 en Hattrick

01.12.2007 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 4 / IV.39 (3462)

Despertaferros F.C Alineación oficial del equipo 'Despertaferros F.C' en el partido 1 - 2 stormbringers Alineación oficial del equipo 'stormbringers' en el partido
0 - 1 Pau Estany (3')
Louis Strobel (71') 1 - 1
1 - 2 Awad Yousif Haddad (82')
Despertaferros F.C Alineación oficial del equipo 'Despertaferros F.C' en el partido 1 - 2 stormbringers Alineación oficial del equipo 'stormbringers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Despertaferros F.C Alineación oficial del equipo 'Despertaferros F.C' en el partido 1 - 0 stormbringers Alineación oficial del equipo 'stormbringers' en el partido
Tiene un resultado normal 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Despertaferros F.C

Goles Goles

  • 111 Minuto 71 (Gol por el centro): Louis Strobel s'emportà una gran ovació del públic local al minut 71, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 1 (Ocasión por la derecha): Al minut 1 es va veure una gran oportunitat per a Despertaferros per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Thibaut Mayeax, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, Luis Villar va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 el Despertaferros va posar setge sobre la defensa central visitant però en Juan Carlos Anfruns no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Stuart Hallam va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Despertaferros se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Thibaut Mayeax va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 83, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Louis Strobel de Despertaferros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

stormbringers

Goles Goles

  • 119 Minuto 3 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Jon Koppelman el va rematar Pau Estany amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): En Seran Corbacho va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Awad Yousif Haddad la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David Fontseré de stormbringers es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 6 (Tirita): Al minut 6 de partit, el jugador Fabian Stan de stormbringers es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 094 Minuto 75 (Tirita (médico)): Awad Yousif Haddad va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 65 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Awad Yousif Haddad ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.