Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

elfcbarcelonamejorequipo (49142) - Rayo de Cenes (310892) » 146110308: T22/J13/IV

Liga 146110308 Información oficial sobre el partido 146110308 en Hattrick

02.02.2008 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 13 / IV.3 (3426)

DYD Alineación oficial del equipo 'DYD' en el partido 2 - 2 Barcelona Bobcats Alineación oficial del equipo 'Barcelona Bobcats' en el partido
David Almazán (6') 1 - 0
1 - 1 Faysal Abdul (16')
1 - 2 Ricardo Mir (42')
Mauro Astorri (47') 2 - 2
DYD Alineación oficial del equipo 'DYD' en el partido 2 - 2 Barcelona Bobcats Alineación oficial del equipo 'Barcelona Bobcats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DYD Alineación oficial del equipo 'DYD' en el partido 1 - 0 Barcelona Bobcats Alineación oficial del equipo 'Barcelona Bobcats' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DYD

Goles Goles

  • 119 Minuto 6 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Sébastien Fougeray va treure un córner llarg cap al segon pal que en David Almazán, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 109 Minuto 42 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Juan Alfonso Hormigón va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Ricardo Mir va aprofitar el regal, anotant el 1 - 2.
  • 112 Minuto 47 (Gol por la izquierda): DYD equilibrava la balança al minut 47. En Mauro Astorri, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): DYD va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan José Calvo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Agustí Martorell.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Ignacio Mendoza hauria d'haver estat gol al minut 44 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 45 (Ocasión por el centro): Al minut 45 el DYD va posar setge sobre la defensa central visitant però en Paco Fillol no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sébastien Fougeray de DYD va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Barcelona Bobcats

Goles Goles

  • 163 Minuto 16 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 16 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Faysal Abdul marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Vincent Sire quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 240 Minuto 41 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Barcelona sortien al contraatac. La falta llançada per Manuel Hernández va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 45 (Ocasión de contra por la izquierda): El Barcelona va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 45, però en Faysal Abdul va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 45 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Barcelona van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Faysal Abdul va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Felipe Iglesias que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Passats 26 minuts de joc, en Agustí Martorell de Barcelona va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 56 (Lesión leve): Després de 56 minuts jugats, Alberto Sanz es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Felipe Iglesias.