Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC El Jueves (438378) - Baxin (491614) » 143810365: T22/R1

Copa 143810365 Información oficial sobre el partido 143810365 en Hattrick

07.11.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 1

Torelló CF Alineación oficial del equipo 'Torelló CF' en el partido 0 - 5 torresol Alineación oficial del equipo 'torresol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Torelló CF Alineación oficial del equipo 'Torelló CF' en el partido 0 - 9 torresol Alineación oficial del equipo 'torresol' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torelló CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Torelló va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ángel Manuel do Co, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Armando Folcras de Torelló es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Axel Manzano es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 20 (Tirita (médico)): Diego Armando Folcras va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Jesús Carreras no era cap impediment.

torresol

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): Amb 27 minuts jugats, Víctor Palacio de torresol va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, Egoitz San Frutos va augmentar l'avantatge de torresol a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Egoitz San Frutos va augmentar l'avantatge de torresol a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ivan Dragostinov va augmentar l'avantatge de torresol a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 69 (Gol de penalti): Al minut 69 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de torresol, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Ivan Dragostinov va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del torresol que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Egoitz San Frutos, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Ivan Dragostinov va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 280 Minuto 83 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Ivan Dragostinov al minut 83.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 de partit, Ivan Dragostinov va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Luis María Lázaro Hernando de torresol va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Chao de torresol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alejandro Badorrey de torresol es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Paco Onieva Mira.