Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ocells F.C (775719) - Choco F.C (312994) » 143809793: T22/R1

Copa 143809793 Información oficial sobre el partido 143809793 en Hattrick

07.11.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 1

Puteros del Alba Alineación oficial del equipo 'Puteros del Alba' en el partido 1 - 5 los vigilantes de la barra f.c Alineación oficial del equipo 'los vigilantes de la barra f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Puteros del Alba Alineación oficial del equipo 'Puteros del Alba' en el partido 1 - 3 los vigilantes de la barra f.c Alineación oficial del equipo 'los vigilantes de la barra f.c' en el partido
Tiene un resultado normal 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,0 % 2,8 % 80,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Puteros del Alba

Goles Goles

  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Aniceto Losantos, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 5 per a Puteros.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al 30, Teodoro Dafunquia hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Javier Zarco. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Darko Krašna de Puteros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alexei Oberleitner.

los vigilantes de la barra f.c

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Robert Kübar quedar desmarcat i marcar per a vigilantes al minut 3. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 180 Minuto 4 (Gol de falta): Passaven 4 minuts quan en Robert Kübar va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.
  • 135 Minuto 52 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Rubén Correa de vigilantes va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 3.
  • 180 Minuto 55 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 55 pels visitants. En Robert Kübar va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Ketil Simonsen de vigilantes va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 80. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 17 (Ocasión de falta): Robert Kübar va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Victor Agorreca es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bryan Mata de vigilantes es va guanyar la targeta groga merescudament.