Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ballesta JR team (775349) - FACTORIA (120420) » 141708441: T21/R10

Copa 141708441 Información oficial sobre el partido 141708441 en Hattrick

19.09.2007 12:00:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 10

DESERTORS DE H.P.T F.C Alineación oficial del equipo 'DESERTORS DE H.P.T F.C' en el partido 6 - 2 FACTORIA Alineación oficial del equipo 'FACTORIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
DESERTORS DE H.P.T F.C Alineación oficial del equipo 'DESERTORS DE H.P.T F.C' en el partido 4 - 2 FACTORIA Alineación oficial del equipo 'FACTORIA' en el partido
Tiene suerte 4.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,3 % 2,8 % 16,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DESERTORS DE H.P.T F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ignacio Fernández ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, DESERTORS es posava per davant 1 a 0.
  • 116 Minuto 20 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 20 minuts quan Marc Coll va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Néstor Cortés García, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 0.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): DESERTORS va augmentar la diferència quan Néstor Cortés García no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En Néstor Cortés García de DESERTORS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Andrea Savigni va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de DESERTORS va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Néstor Cortés García progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ilmari Jokela de DESERTORS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Carvajal de DESERTORS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Néstor Cortés García de DESERTORS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): En David Mustapha de DESERTORS va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ilmari Jokela va prendre el seu rol al minut 17.

FACTORIA

Goles Goles

  • 152 Minuto 67 (Gol por la izquierda): FACTORIA va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 6 - 1 quan Xosé Benedetto va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 153 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, Damián Hernández va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per FACTORIA en aconseguir el 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 254 Minuto 35 (Ocasión de penalti): Al minut 35, FACTORIA va tenir l'oportunitat de reduir diferències amb un penal, però Calixto Merodio no va tenir la sang freda necessària i va xutar desviat.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 27 (Tirita (médico)): Javier Morcillo va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de FACTORIA estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 090 Minuto 30 (Tirita): Al minut 30, Martín Rodríguez de FACTORIA es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.