Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vilassar de Dalt Thunders (307644) - Vinito Peleón Toribio FC (123598) » 140919369: T21/R7

Copa 140919369 Información oficial sobre el partido 140919369 en Hattrick

29.08.2007 12:00:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 7

Vilassar de Dalt Thunders Alineación oficial del equipo 'Vilassar de Dalt Thunders' en el partido 1 - 3 PuroFisico Alineación oficial del equipo 'PuroFisico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vilassar de Dalt Thunders Alineación oficial del equipo 'Vilassar de Dalt Thunders' en el partido 0 - 2 PuroFisico Alineación oficial del equipo 'PuroFisico' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vilassar de Dalt Thunders

Goles Goles

  • 140 Minuto 37 (Gol de contra de falta): Vilassar va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Jaime Conigliaro la va transformar en el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Vilassar sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Antonio Ayerra, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 33 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): En Antonio Ayerra va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jaime Conigliaro de Vilassar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

PuroFisico

Goles Goles

  • 164 Minuto 38 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Tim Baur de PuroFisico va marcar de penal l'empat al minut 38.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Juan Muabro estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Abel Garrido va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 39.
  • 184 Minuto 41 (Gol de penalti): Passaven 41 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Tim Baur va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jorge Muñoz ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 280 Minuto 71 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 71 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): El jugador de PuroFisico Daniel Novar va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jean-Mari Audibert va entrar en el seu lloc.