Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Roc (311175) - QuikTeam (308253) » 140417591: T21/R5

Copa 140417591 Información oficial sobre el partido 140417591 en Hattrick

15.08.2007 12:00:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 5

Sara team Alineación oficial del equipo 'Sara team' en el partido 4 - 3 Leibas F.C. Alineación oficial del equipo 'Leibas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sara team Alineación oficial del equipo 'Sara team' en el partido 1 - 2 Leibas F.C. Alineación oficial del equipo 'Leibas F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,9 % 5,1 % 75,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sara team

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Cristian Yermo va donar a Sara un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sara va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Iván Valenzuela Turillo va sortir per sobre el travesser.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 42 per blocar una centrada d'en Maximiliano Morán Martínez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Sara.
  • 243 Minuto 106 (Ocasión de contra por la derecha): Sara van sortir al contraatac amb encert al minut 106, però Lluís Fusté no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iván Valenzuela Turillo de Sara la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Jakob Rasshofer de Sara va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Cristian Yermo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Sara.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Sara, Iván Valenzuela Turillo, col·locà la pilota just a les mans d'en José Larrambebere. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Jakob Rasshofer de Sara, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival José Larrambebere en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Sara Antal Sudár, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de José Larrambebere. El marcador continuava 3 - 2.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Rolf Fredriksson de Sara, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival José Larrambebere en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 2.

Leibas F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Leopoldo Mobi que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Leibas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 43, quan Melle van der Krogt va quedar-se sol davant el porter Martín Bonavotta, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Antonio Romar ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 216 Minuto 71 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 71 en Max Rayssac ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Onofrio Pignataro el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 271 Minuto 102 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Max Rayssac ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 112 (Ocasión por el centro): Leibas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 112, quan Max Rayssac va quedar-se sol davant el porter Martín Bonavotta, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Henri-Paul Baril de Leibas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 32 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 32 va fer que Ramón Castro de Leibas hagués d'abandonar el terreny de joc. Jay Gilligan va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Leibas Pierrick Bozon no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Martín Bonavotta es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Leibas Leopoldo Mobi, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Martín Bonavotta. El marcador continuava 2 - 2.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Antonio Romar, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Martín Bonavotta va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Leibas i 3 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Onofrio Pignataro, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Martín Bonavotta va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Leibas i 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): En Melle van der Krogt anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Leibas.