Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chorrete CF (433909) - CARTAGENAEFESE (124770) » 140417323: T21/R5

Copa 140417323 Información oficial sobre el partido 140417323 en Hattrick

15.08.2007 12:00:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 5

PVH Alineación oficial del equipo 'PVH' en el partido 0 - 3 Los Mapachitos Enfuresios Alineación oficial del equipo 'Los Mapachitos Enfuresios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PVH Alineación oficial del equipo 'PVH' en el partido 2 - 1 Los Mapachitos Enfuresios Alineación oficial del equipo 'Los Mapachitos Enfuresios' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,8 % 36,1 % 29,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PVH

Goles Goles

  • 109 Minuto 40 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Dmitry Borichevskiy se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Coen Jans que va anotar el 0 - 2 per a Mapachitos sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 48 (Ocasión de falta): PVH va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 48, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 202 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Mãdãlin Ichim de PVH es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 68, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Antonio Belloso de PVH va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 45 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Antonio Belloso de PVH per doble groga al minut 45.

Los Mapachitos Enfuresios

Goles Goles

  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): En Ramari Sidaway donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 39 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Vicenç Antoni Bagazgoitia va augmentar l'avantatge de Mapachitos a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Mãdãlin Ichim no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Grgur Bogović estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Mapachitos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 36, quan Alfonso Tévez va quedar-se sol davant el porter Harald Østgård, però aquest va poder aturar el xut.
  • 240 Minuto 45 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Mapachitos van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 45 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Anastasios Yiakoumakis, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Demetrio Pittore ocupà el lloc d'en Salva Electrónico al 78 minuts, dos minuts després que el jugador de Mapachitos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.