Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Vallecano VK (117813) - malagaincha (315575) » 140417197: T21/R5

Copa 140417197 Información oficial sobre el partido 140417197 en Hattrick

15.08.2007 12:00:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 5

F.C. Tanko Alineación oficial del equipo 'F.C. Tanko' en el partido 5 - 6 San Mateo United Alineación oficial del equipo 'San Mateo United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
F.C. Tanko Alineación oficial del equipo 'F.C. Tanko' en el partido 4 - 3 San Mateo United Alineación oficial del equipo 'San Mateo United' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,6 % 16,2 % 25,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Tanko

Goles Goles

  • 103 Minuto 33 (Gol por la derecha): Passava el minut 33 del matx, quan l'atent Bud Weathers va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 113 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els jugadors del Tanko amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 77, deixant Diego Morán en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 54 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Fernando Mercado va fer una magnífica centrada, però la rematada de Roberto Sturlini va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Morán de Tanko es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Tanko Roberto Sturlini no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jakub Kadela es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Tanko Manuel Peres va intentar enganyar Jakub Kadela amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Reginald Wijnhalen va xutar fora per a Tanko, el marcador es va quedar igual: 3 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Fernando Mercado de Tanko, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jakub Kadela en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Antonio Pascual de Tanko, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jakub Kadela en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.

San Mateo United

Goles Goles

  • 119 Minuto 8 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Alberto Ocaña el va rematar Matti Ventomaa amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 15 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Pau Escolà de United l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 15 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Matti Ventomaa, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 10 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. United va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Fabian Kettner va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Després de 55 minuts, Gaël Schott va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ivó Maros va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Dorel Banciu es va quedar sol davant del porter, al minut 72. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 270 Minuto 92 (Ocasión de falta): En Alberto Ocaña va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 92. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 96 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Matti Ventomaa que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 60 (Tirita): Passats 60 minuts de joc, en Pau Escolà de United va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): Javier Jesús Gómez de United va abandonar el terreny de joc després de 67 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Gabi Halevi va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de United, Alberto Ocaña, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Hernán Argenté de United, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ivó Maros en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de United, Dorel Banciu, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de United Adrián Fonseca va intentar enganyar Ivó Maros amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 5.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de United, Fabian Kettner, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 6 al marcador.