Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rapoxus C.F. (125206) - fc zaragozalin (492847) » 140169207: T21/R4

Copa 140169207 Información oficial sobre el partido 140169207 en Hattrick

08.08.2007 12:00:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 4

Rapoxus C.F. Alineación oficial del equipo 'Rapoxus C.F.' en el partido 4 - 6 lacueva f. c. Alineación oficial del equipo 'lacueva f. c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Rapoxus C.F. Alineación oficial del equipo 'Rapoxus C.F.' en el partido 5 - 3 lacueva f. c. Alineación oficial del equipo 'lacueva f. c.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,9 % 16,7 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapoxus C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Rapoxus va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 4 Pablo Tabuenca va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 116 Minuto 16 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Nicolas Winter va acabar en una passada genial cap al jugador de Rapoxus Rafael Amatriain, que va marcar el 2 - 1.
  • 133 Minuto 17 (Gol por la derecha): Rapoxus va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Pablo Tabuenca va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 112 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Rapoxus equilibrava la balança al minut 60. En Rafael Aguilera Vaqués, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 4 a 4 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Rafael Aguilera Vaqués ocupà el lloc d'en Rafael Amatriain al 31 minuts, dos minuts després que el jugador de Rapoxus quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 092 Minuto 68 (Lesión grave): Després de 68 minuts, Rapoxus va veure com el seu jugador Alexandre Tomás havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Antonio Manuel Mármol entraria per ocupar el seu lloc.

lacueva f. c.

Goles Goles

  • 163 Minuto 7 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 7 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Niklas Viking.
  • 153 Minuto 30 (Gol por la derecha): lacueva van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 30 quan Ernesto Ayerdi sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): Als 33 minuts de partit, Ernesto Ayerdi de lacueva va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.
  • 173 Minuto 56 (Gol por la derecha): El jugador de lacueva Ingold Fülle va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 56 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 4 - 5, gràcies a una bona internada de Yuri Helms que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 139 Minuto 73 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de lacueva David Ortega Gutiérrez va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Antonio Manuel Mármol va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 4 - 6 al marcador.