Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

T.R.K (315327) - CARTAGENAEFESE (124770) » 140167967: T21/R4

Copa 140167967 Información oficial sobre el partido 140167967 en Hattrick

08.08.2007 12:00:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 4

LLops Alineación oficial del equipo 'LLops' en el partido 3 - 6 Los Mapachitos Enfuresios Alineación oficial del equipo 'Los Mapachitos Enfuresios' en el partido
1 / 7 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 2
0 / 4 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 0
0 / 0 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 1 / 2
1 / 3 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 0
1 Evento 51xTarjetas 1
1 Evento 09xLesiones 1
54 % Posesión 45' 46 %
53 % Posesión 90' 47 %
Contraataques Nivel de táctica: 10Nivel de táctica: 10 Táctica Normal
LLops Alineación oficial del equipo 'LLops' en el partido 3 - 6 Los Mapachitos Enfuresios Alineación oficial del equipo 'Los Mapachitos Enfuresios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LLops Alineación oficial del equipo 'LLops' en el partido 1 - 1 Los Mapachitos Enfuresios Alineación oficial del equipo 'Los Mapachitos Enfuresios' en el partido
Tiene suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,9 % 4,6 % 19,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LLops

Goles Goles

  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els jugadors del LLops amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 29, deixant Berndt Blücher en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Adalbert Achterhoff va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Chokaiyan Anandhakrishnan va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Marcos Japón va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de LLops se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Berndt Blücher! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Adalbert Achterhoff del LLops ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 94 (Ocasión por la derecha): LLops va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sneider Albañil en un 1 contra 1 amb el porter Chokaiyan Anandhakrishnan, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): Al minut 97, Adalbert Achterhoff arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 95 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Martí Clarasó de LLops la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): En Marek Bawor de LLops va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Dani Villanova va prendre el seu rol al minut 25.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Martí Clarasó va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de LLops, Marcos Japón, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de LLops Johan Saillard va intentar enganyar Chokaiyan Anandhakrishnan amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 2.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Ulaş Levni de LLops anava molt fort i col·locat però Chokaiyan Anandhakrishnan no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 3.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Berndt Blücher de LLops va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de LLops, Sneider Albañil, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 5 al marcador.

Los Mapachitos Enfuresios

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Mapachitos va ser finalitzada des de l'esquerra per Coen Jans al minut 20. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Salva Electrónico, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 85 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 98 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vicenç Antoni Bagazgoitia de Mapachitos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Ramon Prestes de Mapachitos va abandonar el terreny de joc després de 81 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Francisco Escámez va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Anastasios Yiakoumakis de Mapachitos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Dani Villanova en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Mapachitos, Alfonso Tévez, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Ramari Sidaway va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 4.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Chokaiyan Anandhakrishnan de Mapachitos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Dani Villanova en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 5.
  • 057 Minuto 135 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Mapachitos Grgur Bogović va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Dani Villanova va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 3 - 6