Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vigo87 (122450) - Royston Vasey F.C. (124880) » 139914032: T21/R3

Copa 139914032 Información oficial sobre el partido 139914032 en Hattrick

01.08.2007 12:00:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 3

VINI VIDI VINCI Alineación oficial del equipo 'VINI VIDI VINCI' en el partido 4 - 2 BlackAngels Alineación oficial del equipo 'BlackAngels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VINI VIDI VINCI Alineación oficial del equipo 'VINI VIDI VINCI' en el partido 1 - 0 BlackAngels Alineación oficial del equipo 'BlackAngels' en el partido
Tiene bastante suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VINI VIDI VINCI

Goles Goles

  • 101 Minuto 61 (Gol por el centro): El VENCER no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Abel Gabiño es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 111 Minuto 66 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 66, Saku Lähteinen de VENCER empatava el partit: 2 - 2.
  • 117 Minuto 75 (Gol evento especial cansancio): Carl Ericsson estava destrossat a aquestes alçades de partit. Franziskus Bednarik se'n va aprofitar, no va tenir problemes per driblar-lo i va aconseguir d'aquesta manera el 3 - 2.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Amb 80 minuts jugats, en Franziskus Bednarik va augmentar l'avantatge de VENCER a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Lucien Cauchon va disposar d'una bona oportunitat al minut 14, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

BlackAngels

Goles Goles

  • 115 Minuto 8 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Kostas Charalampous no va poder aturar Peter Munk de BlackAngels, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 8 el 0 - 1.
  • 181 Minuto 13 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Javier Ferrán López de BlackAngels l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 13 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del BlackAngels sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Peter Munk, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 20 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 64 (Tarjeta roja directa): Al minut 64, Jarle Knudsen de BlackAngels va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Virgilio Mariottini de BlackAngels amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bor Ivanc.