Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barrida Plus (438725) - Paradise Team_ (798864) » 139913754: T21/R3

Copa 139913754 Información oficial sobre el partido 139913754 en Hattrick

01.08.2007 12:00:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 3

Bastard warriorS Alineación oficial del equipo 'Bastard warriorS' en el partido 3 - 1 Mambo Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Mambo Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bastard warriorS Alineación oficial del equipo 'Bastard warriorS' en el partido 4 - 0 Mambo Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Mambo Fútbol Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bastard warriorS

Goles Goles

  • 111 Minuto 69 (Gol por el centro): Passat el minut 69 de joc, Jordi Aguirre facilitava les coses al warriorS amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): warriorS va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 77 Raymond Nagel va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Simon Verdure va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Alberto Sarralde va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Manuel Verdú va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Kevin Galeano haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a warriorS al minut 38.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): warriorS per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 40, quan Raymond Nagel va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Després de 60 minuts, Dominique van Lieshout va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jordi Aguirre de warriorS es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Abadal de warriorS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Mambo Fútbol Club

Goles Goles

  • 116 Minuto 57 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Tayfur Örik va acabar en una passada genial cap al jugador de Fútbol Ambrosio Crespo, que va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Björn Persson de Fútbol, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 34, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 27 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 27 va fer que Alfonso Ayerra de Fútbol hagués d'abandonar el terreny de joc. Aleksandar Jevrić va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 095 Minuto 67 (Lesión): Tayfur Örik va sortir coix del terreny de joc, substituït per Gejza Nechvátal. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.