Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bolinga f.c (492348) - R.C.D.Cannabico (440472) » 139913556: T21/R3

Copa 139913556 Información oficial sobre el partido 139913556 en Hattrick

01.08.2007 12:00:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 3

Pool starters Alineación oficial del equipo 'Pool starters' en el partido 3 - 2 R.C.D.Cannabico Alineación oficial del equipo 'R.C.D.Cannabico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pool starters Alineación oficial del equipo 'Pool starters' en el partido 0 - 1 R.C.D.Cannabico Alineación oficial del equipo 'R.C.D.Cannabico' en el partido
Tiene bastante suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pool starters

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): starters s'avançava al marcador al minut 25, després d'un rebot que va caçar en Alejandro Ayora per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 143 Minuto 67 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de starters va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Alejandro Ayora, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 1.
  • 116 Minuto 84 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 84, en Alejandro Ayora del starters va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Jans van 't Hoff que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de starters, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En David Lund va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andreu Serrat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): Isaac Bou va sortir coix del terreny de joc, substituït per Jaime Fernández. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

R.C.D.Cannabico

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Sergiusz Makulski que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 152 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, R.C.D.Cannabico va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan Taisto Käbin va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): R.C.D.Cannabico va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 14, quan Alberto Bodoque va quedar-se sol davant el porter Javier López, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Es duien 22 minuts de partit jugats quan Zacharias Rietbroek va estar a punt de posar per davant a R.C.D.Cannabico amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Javier López va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Sergiusz Makulski quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Taisto Käbin va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique Álvarez Cabiro de R.C.D.Cannabico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.