Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jackass Team (487504) - Larvas F.C (123468) » 139911473: T21/R3

Copa 139911473 Información oficial sobre el partido 139911473 en Hattrick

01.08.2007 12:00:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 3

Jackass Team Alineación oficial del equipo 'Jackass Team' en el partido 1 - 3 Larvas F.C Alineación oficial del equipo 'Larvas F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jackass Team Alineación oficial del equipo 'Jackass Team' en el partido 1 - 2 Larvas F.C Alineación oficial del equipo 'Larvas F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,7 % 0,4 % 92,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jackass Team

Goles Goles

  • 108 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Gherardo Cobianchi és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Joan Manel Condal perquè aconseguís el 1 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Juan Manuel Gimeno no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Juhani Kiema estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joan Manel Condal de Jackass es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gherardo Cobianchi de Jackass va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Larvas F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 4, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Horst-Reinhardt Asschenfeldt es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): Zoran Cvorkov va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Larvas, Per Thorstensson, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): Al minut 84 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Larvas, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Horst-Reinhardt Asschenfeldt va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52 Emil Olofsson va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Valente Ayala, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 280 Minuto 77 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 77 per Horst-Reinhardt Asschenfeldt va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Juan Luis López de Larvas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 65 (Tirita): Al minut 65 de partit, el jugador Valente Ayala de Larvas es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 90 (Lesión): El jugador de Larvas Juan Manuel Gimeno va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Tip Houtekamer va entrar en el seu lloc.