Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Boomerang Interviu (797115) - Pitelos FC (30550) » 139910808: T21/R3

Copa 139910808 Información oficial sobre el partido 139910808 en Hattrick

01.08.2007 12:00:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 3

Bestias F.C Alineación oficial del equipo 'Bestias F.C' en el partido 2 - 4 Radical Jokers Alineación oficial del equipo 'Radical Jokers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bestias F.C Alineación oficial del equipo 'Bestias F.C' en el partido 2 - 2 Radical Jokers Alineación oficial del equipo 'Radical Jokers' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,0 % 32,2 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bestias F.C

Goles Goles

  • 104 Minuto 71 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Bestias al minut 71. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Tal Tabak va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 3.
  • 104 Minuto 81 (Gol de penalti): El públic de Bestias va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 81, va xiular un penal pels locals. Tal Tabak no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Tijs Randwijck no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Alen Crnica va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Radical Jokers

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): El jugador de Jokers Miquel Benet va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 5 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 143 Minuto 19 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Jokers eren letals, i Albert Estévez va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 2 entrant des de la dreta.
  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): Albert Estévez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Jokers, Vlad Rus, que va marcar, sense saber com, el 0 - 3.
  • 116 Minuto 80 (Gol evento especial rápido + pase): Albert Estévez va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Vlad Rus, que no va fallar i va marcar el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Juan María Caballé quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Franz Meran, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Jokers quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Xavier Deive va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Víctor Belmonte va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 74, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan María Caballé de Jokers es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan María Caballé es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Fernando Landert de Jokers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.